Camerabewaking


VC155i

Camera bewaking is een uitstekend hulpmiddel om diefstallen, overvallen en andere ongewenste handelingen terug te dringen of te voorkomen. Wij leveren zowel camera's voor binnen (winkels, benzinestations enz.) als voor buiten (fietsenstallingen, parkeerterreinen, opslag, entreebewaking). Wij bieden u een breed assortiment zichtbare of verborgen camera's.

VC155i Camera


VC226

Hoge resolutie pin-hole camera op basis van een Sony 1/3"CCD opneemelement ingebouwd in een PIR behuizing. De camera is leverbaar in zwart/wit (vc155i) of kleur (vc455i) uitvoering.

VC226 binnenhuis camera

Deze 12 volt CCD camera wordt voornamelijk binnenshuis toegepast. Onder sterk wisselende lichtomstandigheden kan ook gebruik worden gemaakt van zowel video- als dc-gestuurde auto-iris lenzen. De auto-shutter van de cmaera kan in dat geval uitgeschakeld worden.


ED120

ED120 1/3"zwart/wit bolcamera

Deze mini bolcamera combineert een uitstekende beeldkwaliteit en grote lichtgevoeligheid met een mooi compact uiterlijk. Door zij diameter van slechts 10 cm valt deze camera nauwelijks op. De bolcamera kan eenvoudig aan een plafond of muur gemonteerd worden. Dit type camera is ook verkrijgbaar met een speciale kap, die voorkomt dat men kan zien wat de camera bewaakt.


Lens DC3-560

Vele verwisselbare lenzen

De kwaliteit van de toegepaste lens heeft grote invloed op de totale beeldkwaliteit. Om zeker te zijn van een optimaal resultaat hebben wij voor onze camera's na uitvoerig testen gekozen voor lenzen van het Japanse kwaliteitsmerk Computar.


VC600

VC 600 Speed dome

De vc600 dome camera is voorzien van een hoge resolutie DSP kleuren cameramodule, met een auto-iris zoomlens met een optisch bereik van 4-48 mm en voorzien van autofocus.Automatische wit balans en tegenlichtcompensatie zorgen voor een perfect beeld. De camera wordt op afstand bediend en kan razendsnel in alle richtingen gericht worden.

VC600


VC400

VC 400 Mini dome camera Deze mini dome kleuren camera voor binnen gebruik is uitgerust met een 3,6 mm lens en ziet daarmee op een afstand van 6 meter ongeveer 7 meter breed. Ideaal dus om een goed overzicht van het te bewaken gebied te krijgen. De snelheid waarmee de camera kan draaien en tilten is 14o per seconde.

VC400C Bediendeel


VC400C

Het aansturen van de VC400 dome camera gaat met behulp van het VC400C bediendeel.

VB100z Camera montage beugel

Er zijn vele hulpstukken verkrijgbaar zoals de zeer solide vb100z camera beugel met balhoofd, geschikt voor wand- of plafondmontage. Deze beugel kan eenvoudig korter of met behulp van verlengstukken langer gemaakt worden.


VB100z

VQ205 i Vier kwadrant eenheden

Met behulp van een vier kwadrant eenheid als de VQ205i kunnen meerdere zwart/wit of kleur beelden (4 stuks) op ��n beeldscherm worden weergegeven. Ook kan ��n enkel beeld volledig worden weergegeven.

VQ 516k Multiplexer

Alle aangesloten camera's kunnen worden opgenomen met een Time lapse recorder. Gedurende de opname kan 1 camera of multiscreen met PIP weergegeven worden. Bij het afspelen van de videoband wordt automatisch een multibeeld weergegeven. Met ��n druk op de gewenste cameraknop kan ��n enkel beeld geselecteerd worden. Op dit beeld kan u zelfs inzoomen.


VQ205i

VR496j 24uur TL recorder

Unieke kwaliteits-recorder die in de 72 uurs mode sneller de beelden opneemt dan de meeste Time lapse recorders in 24 uurs mode. Weekeinden zijn dus goed op te nemen met ��n gewone E-180 VHS band.

VV100 verdeler


VQ516k

Deze verdeler met 4 afzonderlijke uitgangsversterkers kan grote diensten bewijzen indien meerdere monitors stervormig aangesloten moeten worden.

Powerplex DR 1600 Harddisk recorder / computer

 • triplex werking: opnemen, tonen van actuele beelden en afspelen
 • 16 ingangen voor kleuren of zwart/wit camera's


VR496j

 • bewegingsdetetie met programmeerbare detectiepunten en instelbare gevoeligheid
 • ingebouwd ISDN modem, om op afstand in te loggen
 • met behulp van uw eigen browser kunnen beelden (live of opgenomen) via netwerk (LAN, WAN, Internet, Intranet of ISDN) bekeken worden


VV100

 • ruimte voor maximaal 2x een interne harddisk (max. 240 Gb.)
 • mogelijkheid tot uitbreiding naar maximaal 16 harde schijven
 • ingebouwde 16x8 video matrix
 • opnames geschieden alleen bij beweging om het volume van de harde schijf te sparen


DR 1600

 • multi level wachtwoord om beveiliging te waarborgen
 • de totale besturing kan met de muis geschieden
 • via ISDN of ADSL zijn de beelden op afstand te bekijken

Infra rood schijnwerper

Met infrarood kunt u 's nachts onzichtbaar een groot gebied bewaken waar monochrome camera's staan opgesteld. De lamp heeft een laag verbruik en is waterdicht uitgevoerd.


Infrarood schijnwerper